Sidor

tisdag, maj 18, 2010

Sommarens första shorts......iallafall hos Krumelej :D

Bakifrån.....

Idag har lilleman fortfarande hög feber. Han är så ynklig och vill helst ligga på mig eller Marcus och sova. Jag hoppas febern går ner till imorgon, för annars får det nog bli ett besök på vårdcentralen.

....och framifrån :D

Idag tänkte jag blogga om Krumelejs första sommarshorts. Beställningen kommer från Joel och önskemålet bestod av färgerna grönt och gult samt att de skulle ha någon form av applikation. Jag letade runt lite bland olika tygleverantörer och fann vad jag sökte hon Mjuka Tyger. Byxorna är sydda i ett grönt jerseytyg medan muddar och applikation är sydda i interlock. För att lyfta fram det gula ytterligare sydda jag gula dekorsömmar (avigsidan av Cover prons trippelsöm) i gren samt i resårlinningen. Applikationen fick bli en stjärna som jag sydde fast på rumpan :D.


Mönster: Eget i storlek 110
Tyg: Knallgrön jersey samt gul interlock från Mjuka tyger.


Positiv: Jag är jätteglad att jag hittade riktigt knallgrönt tyg, eftersom det är så himla snyggt till gult. Dessvärre har jag ju svårt att hitta riktigt knallgul interlock, men denna citrongula passade jättefint med....iallafall enligt mig :D. Nu hoppas jag bara att det blir massor av sol i sommar så att dessa blir använda riktigt flitigt.

14 kommentarer:

  1. Jättefina! Jag vill också ha en coverpro!! Det ser så proffsigt ut med sådana sömmar.

    SvaraRadera
  2. Jättefina! Så härliga färger!

    SvaraRadera
  3. Verkligen en jättefin kombination.
    Nu blev jag sugen på nya gröna tyger :-)

    SvaraRadera
  4. Häftiga! Snygga färger! Vore kul att se hur modellen ser ut på.

    SvaraRadera
  5. Jättefina! Har oxå funderat på att sy shorts, kanske dags att börja nu så sommarn inte hinner ta slut innan de är klara :-)

    SvaraRadera
  6. Jättehärliga shorts. Först idag började sommaren även att kännas lite, lite i Göteborg. Längar!
    Stackars lilleman som har feber. Hoppas att det ger sig snart. Här fajtas vi med en ENVETEN förkylning.

    SvaraRadera
  7. Mysiga :o)
    Sömn är bästa medicinen, hoppas lilleman kryar på sig. Min Skrutta vill oxå helst vara nära när hon är sjuk, antar att det har med trygghet att göra.

    SvaraRadera
  8. Åh, vilken söt modell, den kommer bli jättefin på! Dags att göra lite sommarkläder inser jag när jag kollar i sonens garderob...

    SvaraRadera
  9. superfina! klippte med ut shorts för först gången idag:) stackars lille sigge hoppas han piggar på sig... noel har med åkt på feber å förkylning, var väöl extra mottaglig efter magsjukan...att de inte kan få va friska de små liven...

    SvaraRadera
  10. Jätte fina shorts! Gillar verkligen sömmarna, önskar att jag hade en sån maskin men man kan ju inte ha allt... eller?:)Hoppas sonen kryar på sig snabbt. Här har jag en febrig 6-åring som missar en efterlängtad utflykt med dagis imorgon... Vilken besvikelse!

    SvaraRadera
  11. Jättesnygga och läckert med gula sömmarna och stjärnan bak!

    SvaraRadera
  12. Jättefina! Du har fått mig att verkligen gilla kombinationen gult och grönt.
    Hoppas din son mår bättre nu!

    SvaraRadera
  13. Snygg rak modell. Nu har jag äntligen bloggat om djungel tunikan ; )

    SvaraRadera