Sidor

måndag, februari 15, 2010

Bruuuummmmm......


........tut tut. Här kommer det en tunika till min biltokiga kollegas lilltjej Elin. Redan första gången jag såg detta tyget hos Anna på Mjuka tyger tänkte jag på Elin, eftersom jag vet att hon älskar bilar. Jag hörde mig för om mamma J var intresserad av något plagg till Elin och en tunika var av intresse :D. Modell och kantband fick jag bestämma själv och eftersom jag hoppas att våren snart är här så föll valet på ett riktigt solgul interlock.

Eftersom jag och kantbandaren är riktiga kompisar nu så slog jag till på kantband även i nederkant. Jag tycker personligen att det är jättefint och ger det lilla extra till plagget.

Mönster: Eget storlek 86/92.
Tyg: Rosa fordonstyg från Mjuka tyger i jersey samt gul interlock lägligt levererat från mammas gömmor.

Positivt: Åh, här finns det mycket att nämna. Först så älskar jag mönstret. Johanna har återigen gjort ett toppenjobb. Sedan är det tygkvalitén. Tyget är så mjuk och följsamt samt underbart att sy i. Slutligen är är jag så nöjd med färgkombinationen. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser den och jag tog fram tunikan vid ett flertal tillfällen och bara njöt innan jag lämnade över den till Elin. Mamma J säger att dottern är jättenöjd och jag har redan fått en beställning från storebror J som nog blev lite avis :D.

12 kommentarer:

 1. Va underbart det blev med solgult till. Jättefin tunika

  SvaraRadera
 2. Åh underbar tunika. Och gissa om lilla jag blir lycklig över att höra att Fordonstyget blir omtyckt, tjihooo!!! Sov sött/Johanna

  SvaraRadera
 3. Och jag håller med, kantbandet nertill gör det extra fint. Härlig kombo, tänker på annika i pippi långstrump:) Och jag älskade att hon bar rosa och gult, det blir man glad av.

  SvaraRadera
 4. Verkligen en fullträff med den färgkombon!

  SvaraRadera
 5. Jätte snygg färgkombo! Ser så sommrigt och härligt ut med de färgerna och korta ärmar! Det är verkligen dags att börja tillverka sommar garderober:)

  SvaraRadera
 6. Så himla snyggt med gult till rosa! och det ser sjukt proffsigt ut med dina kantband nu, jag får nog allt se till och skramla ihop till en sådan där kantbandsfot...

  SvaraRadera
 7. så vackert! vem sa att tjejer kan inte ha bilar, skitsnack. dina plagg är otrolig fina och proffisga som bara det!

  SvaraRadera
 8. Wow, Wow, Wow!!!
  Jättejättefin, kantbanden gjorde verkligen det lilla extra.

  SvaraRadera
 9. Supersnygg kombo, gillar också knantband nedtill!

  SvaraRadera
 10. Kantband menar jag ju, inte knatband....

  SvaraRadera