Sidor

tisdag, januari 19, 2010

Superhjältar finns.......


Ungefär samtidigt som Supersnälla SilverSara bekämpade skurkar i året julkalender fick jag en lite speciell beställning. Mamma J undrade om jag inte kunde sy en superhjältecape till hennes son J. Först var jag lite osäker, eftersom jag varken hade tyg eller mönster som passade, men efter en djupdykning i mammas gömmor hittade jag både mönster och delar av tyget. Det enda önskemålet från mamm J var att det skulle stå SJ på ryggen vilket skulle stå för Super J alternativt Stål J.
När jag sytt i detta tyget vid tidigare tillfällen har jag upplevt att sömmen dragit ihop sig. Nu har jag upptäckt vitsen med differentialmatning och problem är som bortblåst :D. Ja, ja bättre sent än aldrig.

Mönster: Ett modifierat Burda (tror jag) mönster.
Tyg: Rött tyg och silverband från Hem och Hobby. Övrigt tyg från mammas skattkammare :D.

Positivt: Mamma J har rapporterat att hennes son äter, sover, badar och lever i denna cape dag som natt. Han utför alla möjliga superhjältedåd och det blir en mindre kris när han inte kan ha capen på dagis........tänk om fröknarna skulle behöver en riktig superhjälte :D. Det är SÅ underbart att få höra när något blir så enormt uppskattat.

5 kommentarer:

 1. Vilken läcker cape, förstår att lillkillen älskar den, vem vill inte vara superhjälte?? Men mitt största tjat när jag var liten, min mamma sydde mycket åt oss, var en "sjöjungfrustjärt"....=) Fick den dock aldrig, men tänk så mycket roligt man kan sy som skulle kosta mycket i affärerna!

  SvaraRadera
 2. Åh, superhjältar har jag alltid gillat. Här hemma är det dock riddare och pirater som gäller...

  SvaraRadera
 3. Cool!
  Du har en award att hämta hos mig ;-).
  Ha en skön dag!!

  SvaraRadera
 4. Så kul! Förstår att det var uppskattat! :-) Och jag håller med - man bli så himla glad!

  SvaraRadera