Sidor

måndag, januari 25, 2010

Stjärnklart i djungeln :D


Jag hoppas att ni alla haft en skön helg. Här har barnen tagit den andra influensasprutan (som resulterade i feber hos båda två), och Ella har flyttat in i sitt nya rum. Än är rummet inte riktigt klart (tapet på en vägg saknas), men Ella kunde inte vänta längre. Det känns så konstigt att hon blivit så stor att hon vill ha ett helt eget rum........min lilla/stora tjej. Och nu över till plagget.

För ett par veckor sedan sa Ella att hon ville ha en likadan tunika som kusin Tuva fick i julklapp. Dock har hennes mamma lite svårt att sy två precis likadana plagg om det inte är på beställning, så tog mig därför friheten att kombinera lite som jag tyckte var snyggt. Valen föll på djungeltyget i kombination med ett ceriset stjärntyg. Jag visste sedan tidigare att Ella tyckte om det rosa tyget eftersom hon redan har en T-shirt i detta som används en hel del.

Mönster: Eget i storlek 104/110
Tyg: Djungel och stjärntyg från JNydesign.

Positivt: Jag är själv jättenöjd med denna klänningen och tycker att det blev häftigt med det cerisa mot det gröna. Även kanten längst ner känns som om det höjer klänningen ytterligare ett snäpp. Dock var det otroligt svårt att fånga den cerisa färgen i kvällsljus, så färgen kommer inte riktigt till sin rätt på bilden.

8 kommentarer:

 1. så snygg!! Härligt att blanda dessa tyger =)

  SvaraRadera
 2. kanten nertill gjorde verkligen skillnad, så snyggt det blev!

  SvaraRadera
 3. Vilken häftig kombination! Blev jättefint! Kul att du gissade på mitt yrke! Jag arbetar som läkarsekreterare :)

  SvaraRadera
 4. Vilken kul kombo av tyger! Slutligen har lite djungeltyg anlänt även till mig och dottern önskar sig en tunika men jag tror inte jag är lika modig som du, tror ärmarna blir röda:)

  SvaraRadera
 5. Hejsan,
  Anna har bokat mönstret, men jag vet inte vad hon har tänkt trycka det på eller när. Blir knappast bara velour. Inte säker det blir velour alls. Så fråga gärna henne. Hon sa att det var väldigt fullt nu på våren men funderade på att pressa in det i alla fall... så efterfrågan påverkar nog;) Tack så mycket för kommentaren. Tyvärr kan jag inte ge ett bättre svar. Ha en superdag. Och kunde inte ungå fastna vid bilderna på dina fina molnplagg... snygga!

  SvaraRadera