Sidor

tisdag, oktober 27, 2009

2-års present


Här kommer en beställning till en liten 2-åring. När jag hade med mig mina kläder till jobbet så var bla denna med. Mamma A frågade direkt om hon fick köpa den, men eftersom jag inte hade mer tyg fick jag säga att den inte var till salu då tunikan var Ellas. Bara några dagar senare fick jag redan på att Jenny skulle få in en ny laddning med apor och lejon. Snabbt som ögat mailade jag henne för att kolla när de var beräknade och fick lika snabbt svar. Jenny meddelade att de inte skulle komma förrän om ca 6 veckor, men erbjöd mig att köpa lite av det som hon sparat hemma. Jag blev självklart jätteglad och det var så roligt att få säga till A att tyget kunde komma redan veckan därpå. Så fort tyget (tillsammans med lite djungeltyg och annat) damp ner i lådan åkte det i tvättmaskinen och innan helgen var över var tunikan klar. Till tunikan beställde A även ett par puff-tights.

Mönster: Tunika och pufftights i stl 92 (egna).
Tyg: Johannas apor och lejon från JnyDesign samt röd interlock från samma leverantör. Mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Inledningsvis är det alltid roligt att kunna uppfylla någons önskemål och att det sedan blir lagom till dotterns 2-årsdag gör ju saken inte sämre. Jag hoppas att A´s lilla tjej fick en riktigt bra födelsedag och att hon föll för tyget lika hårt som hennes mamma :). Vill även slänga in ett stort tack till Jenny som gör ett toppenjobb och som alltid är så serviceinriktad och trevlig. Du är en pärla!
Slutligen vill jag även passa på att skicka en cyberpuss till sambon som tog båda barnen en timme i söndags så att jag hann sy klart tunikan.

Negativt: Nej, det blir inget här denna gången heller.

11 kommentarer:

 1. Nej, jag tycker inte heller att du ska säga något negativt den här gången heller! Underbart set, och det är så härligt när man själv är nöjd med det man sytt!

  SvaraRadera
 2. Jättefint set och visst är Jenny trevlig och tillmötesgående förutom att hon säljer superfina tyger! Så klart får du oxå lägga till mig till din blogglista:)

  SvaraRadera
 3. Vilket fint set! Färgerna är helt underbara! /petra.h

  SvaraRadera
 4. jättefina kläder! just de röda aporna tycker jag är kanonfina!!

  SvaraRadera
 5. Så himla läckert!
  Nu är jag ännu mer sugen på att köpa lejon- och aptyget :o)

  SvaraRadera
 6. Jättefint set! Snygg modell på byxorna!

  SvaraRadera
 7. Vad snyggt! Verkligen supersnyggt! Kan bara hålla med ang Jenny. Hon är fantastisk!

  SvaraRadera