Sidor

lördag, september 12, 2009

Bzzzzz........en liten humla :)


Idag verkligen kliar det i fingrarna. Igår kom paketet från JNyDesign men massor av fina tyger. Jag slängde samtliga i tvättmaskinen och sedan hade jag hela sträcket fullt med härlig färg och glada mönster. Det tillsammans med sol och glada barn gjorde att livet kändes helt underbart. Idag ska saxen verkligen få jobba. Mönster och modeller är sedan länge uttänkta, så fattas bara tid:).

Idag tänkte jag visa ett av plaggen som blev klart under Sveriges match mot Malta. Det är ett par hängselbyxor i samma modell som dessa. På dessa har jag dock skippat tryckknappar i grenen eftersom S är så stor nu att det inte är några problem att få av byxorna på vanligt sätt. Jag har även justerat längden på hängslena eftersom jag tyckte att de såg korta ut. Tyget jag valde är ett Tradera-fynd från Mjuka Tyger och redan när jag ropat in det visste jag vad jag skulle använda det till. Än så länge tror jag att byxorna är lite långa, men det är ju bara en tidsfråga innan de passar :).


Mönster: Justerade hängselbyxor i storlek 74 från "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år" av Elsebeth Gynther.
Tyg: Gul och svartrandig velour från Mjuka tyger samt mudd från Hem & Hobby. Tryckknapparna är från Bibbis textil.

Positivt: Att byxorna faktiskt blev som jag "sett" dem i huvudet. Sedan fick jag även ett bevis på hur bra tryckknapparna är eftersom jag satte en fel och det var otroligt svårt att få loss den. Det är så skönt för nu kan jag verkligen lita att på plaggen håller den kvalité jag vill.

Negativt: Absolut inget!

8 kommentarer: