Sidor

onsdag, augusti 12, 2009

ELLA-klänningen


Här kommer klänningen som jag skrev om i förra inlägget och som E hade på Tuvas 2-årskalas. Tyget är från E-slöjd och E har själv valt ut det. E är tre år och i rosa och prinsess-åldern därav färgvalet. Jag försöker att föra in lite andra färger i garderoben, men det är alltid det rosa som slår högst :).

E håller på att lära sig bokstäver och hon tycker att det är så spännande. Hon har precis lärt sig att skriva sitt namn, även om det blir spegelvänt. Det är så gulligt och hon är så stolt (så även hennes mamma). Jag tänkte att hon kanske skulle uppskatta att ha sitt namn på klänningen så at hon själv kan läsa vad det står. Tanken är även att hon kan ha den på sitt nya dagis så att det blir lättare för fröknar och nya kompisar att lära sig hennes namn.



Mönster: Eget storlek 98/104
Tyg: Trikå från E-slöjd

Positivt: Att jag fick låna mammas maskin så att det blev en fin dekorsöm i halslinningen. Jag är även jättenöjd med kombinationen av rosa och orange.

Negativt: Återigen så är jag inte nöjd med tryckknapparna. Denna klänningen kommer jag att ta bort tryckknapparna på och sätta knappar och knapphåll istället.

1 kommentar:

  1. Jag har världens sötaste systerdotter...bara så ni vet ; ) kram

    SvaraRadera