Sidor

fredag, juni 08, 2012

Romantisk koftaIgår sydde jag klart en ny kofta till mig. Det känns som om jag fått dille på koftor och går och arbetar (i huvudet) fram nya modeller hela tiden. Här är resultatet av veckans idéer och nu är jag redan sugen på att ta tag i nästa modell som nästan är färdigskissad.

Åter till denna koftan, för vi behöver ju inte gå händelserna i förväg. Inspirationen till bakstycket fick jag när jag såg Malin "Skapat av mig" kofta. Dock ville jag inte ha volangerna på framstycket utan nöjde mig med dem bak. Istället fick det bli fickor fram. Angående ärmarna så har jag sedan liten varit mkt förtjust i trumpetärm så valet föll på en sådan. Spetsen som syns på koftan är en stretchspets och blir därmed mer följsam. Denna tillsammans med spetsen i halsen som är en "trosspets" har jag fyndat på FB. Jag kan verkligen rekommendera denna spetsen till halsrigningar för det ger fin form på plagget.

Mönster: Min Krumelej-kofta med extra lull-lull stl xs
Tyg: Vitt sweatshirttyg samt jersey från tygfabriken samt spets från FB

Positivt: Jag är osvenskt jättenöjd med denna. Dock får vi se hur länge jag lyckas hålla mig vit i den, för jag är egentligen ingen människa som kan bära vitt utan att spilla. Som tur är finns det ju klorin att ta till om olyckan skulle vara framme. Nu håller jag på att sy klart mina sista beställningar och sedan blir det egosömnad i massor. Mmmmmmm fler koftor.......och shorts, linnen och byxor. Härligt att få vara kreativ utan gränser :D. Jag vill även passa på att visa upp mina nya fina namnlappar som jag skall använda på mina vuxenplagg. Designen står Malin Ramberg för. Hon är så himla duktig och jag är jättenöjd. Jag kan verkligen rekommendera henne. Hon är jättetrevlig och har superservice.
Ha en bra helg!

6 kommentarer:

 1. Jag föll värkligen för den här! Alldeles alldeles underbar!!!!

  SvaraRadera
 2. Verkligen lyckad, ibland är det ju så kul att få sy till sig själv!/Åsa

  SvaraRadera
 3. Åhhhh vilken fin, en sån vill jag med ha. Skulle gärna vilja se den "live" också. /Paula

  SvaraRadera
 4. Helt fantastisk! Kul med något annorlunda.

  SvaraRadera
 5. Jättefin! kan de beställas? isf vad är priset?
  //Linda

  SvaraRadera