Sidor

måndag, januari 16, 2012

Praktisk förvaring


För ett par veckor sedan fick jag förfrågan om jag inte kunde sy en liten påse passade nappar, bitleksaker samt annat smått och gott. Självklart kunde jag det och här ser ni resultatet :D. Måttet är ca 20*20 cm. Bandet som snör ihop påsen går igenom en sydd kanal följt av två öljetter. Slutligen hålls snodden ihop med ett anoracklås. Jag har aldrig använt mig av öljetter tidigare annat än till gardiner. Dessa som jag hade hemma skulle slås i med ett verktyg samt en hammare. Inte allt för svårt, men nästa gång tar jag nog och skaffar mig något lämpligt verktyg till min prym-tång för det har jag för mig att jag sett någonstans.

Tyg: Bambi från LiandLo


Positivt: Tänk att jag inte tänkt på att sy en sådan här till mig själv eller rättare sagt till Sigges nappar. Nu är han dock stor kille som slutat med napp :D. Nästa gång skall jag nog sy på någon form av "krok" så att den även går att hänga på vagnen eller på väggen.

4 kommentarer:

  1. Vilket sött tyg! Små påsar är alltid bra att ha.

    SvaraRadera
  2. Så supersmart. Perfekt att ha med till förskolan sen också och går ju även att sy en liten större påse så både gosdjur, snuttis och nappen får plats...

    SvaraRadera