Sidor

lördag, december 10, 2011

Det är mycket nu......


Ja som sagt tomten jobbar flitigt såhär innan jul, vilket är orsaken till att det inte händer så mycket här på bloggen. Dock måste man prioritera ibland och då går ju alltid beställningarna före bloggandet :D. Jag inser även att jag varit väldigt dålig på att kommentera er andra, men om ett par veckor skall det bli ändring på detta.

Dagens inlägg blir ytterligare en one-piece. Det har blivit ganska många sådana och nu känner jag att jag börjar få kläm på det hela :D. Denna är sydd till en tjej på Sigges dagis. Det var en hel del velande innan det var bestämt vilket tyg som skulle pryda insidan av huvan och jag tycker att slutresultatet blev himla fint. Jag blir alltid så otroligt glad när någon väljer ett tyg som jag inte sytt i på länge.

Mönster: Eget i stl 104
Tyg: Lila sweetshirt-tyg från Stoff och Stil samt skogen i rosa jersey från Mjuka Tyger.

Positivt: Jag är väldigt förtjust i de vita detaljerna. Okej att det inte är så praktiskt, men ibland kan man väl få tänka bort detta trots att kläderna är till barn ;D.

12 kommentarer:

 1. Jätte fin! Se till att inte jobba ihjäl dig! Utan njut lite nu innan jul oxå!! ;-) kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin!! har sett fina mössor, i Habo, med ditt märke på! Nu minns jag inte vad hon heter, mamman, men hon har två döttrar på mina barns förskola och jobbar visst på eran?
  / Kicki, någorlunda nybörjarsömmerska utan blogg.

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg! Tycker det rosa skogstyget blev jättefint till det lila!

  SvaraRadera
 4. Sååå fin!!! Vilken snygg lilafärg! Jag gillar också vita detaljer, blir så fräsch kontrast, men erkänner att det kanske inte alltid är praktiskt,...;o)

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag skriver från bakom havet så min svenska är inte så bra.. Du har sytt fina kläder :) Den här jumpsuit är för min smak !

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg, gillar med vita detaljer! Nu längtar jag till sy å tjötträffen imorgon:) KRAM

  SvaraRadera
 7. Oj, vilken fin! Vad tar du för en sådan? Och vilka storlekar kan du sy den i? Får man välja bokstav på bröstet? Nu blev det många frågor :) Den är verkligen jättesnygg!

  SvaraRadera
 8. Hej Charlotte.
  Vad kul att du gillar den :D. Jag har sytt OPs upp till stl 140 och bokstaven samt färg och utförande får man välja fritt. Priset varierar lite beroende på storlek men om du mailar mig kan jag skicka min prislista. Ha en god jul!
  /Malin

  SvaraRadera
 9. Ser verkligen supermysig ut!! :)

  SvaraRadera
 10. Stolt mamma och stolt L hittar hennes OP på internet!! Än så länge fungerar absolut de vita detaljerna, hon har nog inte jättelång tid kvar i den dock. Växer som ett ogräs ; )

  SvaraRadera