Sidor

tisdag, oktober 11, 2011

Här kommer pippi.......


Det här setet syddes redan innan sommaren, men som vanligt är jag flitigare vid symaskinerna än vid datorn. Dock får man ju välja när det nu är bestämt att dygnet endast skall bestå av 24 timmar :D.

Denna klänningen fick, om jag förstod mamman rätt, utstå hårda prövningar i form av både jordgubbar och kinamat redan vid första användningstillfället. Dock verkade det som om fläckarna gick bort. Själv förstår jag ägarinnan precis. Jag kommer ihåg när jag tävlingsred och man skulle ha vita ridbyxor. Enda sättet för mig att hålla mig ren var att ta av överdragsbyxorna precis innan jag satt upp och red in på banan :D. Vissa människor är helt enkelt inte gjorda för att använda vita kläder.

Mönster: Egna i storlek 116
Tyg: Pippi-tyg från Lilofant Design

Positivt: Jag tycker att detta tyget är så fint i all sin enkelhet. Har ni förresten sett att Jenny på LiandLo kommer med ytterligare ett sångtyg. Denna gånger blir det "var bor du lilla rått". Detta tyget blir ett "måste-ha-tyg" eftersom det är Sigges favoritsång.

6 kommentarer:

 1. Härligt! Här är en till som i te kan bära vitt utan att det blir lite fläckigt här å var;) men snyggt är det! Jenny ruinerar oss;)

  SvaraRadera
 2. Snygg klänning!
  Vita byxor har jag inte ofta men däremot en vinter så tog jag på mig överdragsbyxorna innan hela familjen skulle borsta tängerna på morgonen, för mörka byxor och barn på ca 1m, mycket tandkräm, lite trångt utrymme och en del stress är inte alltid den bästa kombinationen. Sen var det bara cykla iväg till jobbet, och om överdragsbyxorna hade en fläck eller två orkade jag inte bry mig om :D

  SvaraRadera
 3. Jättefint! OCh jag håller med dig om fliten vid symaskinerna och inte vid datorn...
  Finns det förresten några barn som kan hålla ett vitt plagg rent mer än några minuter?!

  SvaraRadera
 4. Här sys det inte mycket i vitt, riktiga smutspellar är mina barn.
  Men visst är det fint!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 5. Ja huga inte kan jag använda vitt utan att skita ner mig, stört omöjligt och jag är vuxen...;o) Jättefint set!!

  SvaraRadera