Sidor

lördag, september 24, 2011

Hej sa Petronella.......


i från Plaskeby.....

I onsdags var jag och hämtade detta underbara tyg hos Jenny på LiandLo´s. Med hem kom även en bit "Trollmors vaggvisa" samt "Guldlock". Jag bestämde mig direkt att jag skulle använda tygerna till kläder som barnen skulle bära på dagisfotot på onsdag. Idag hade Ella en kompis hemma och då de lekte så fint och även tillät Sigge att vara med öppnades lite sytid för mig. Allt flöt på så himla bra och vips hade jag sytt en tröja åt Sigge och en klänning till Ella (återkommer med denna i ett senare inlägg).

I tanken hade jag tänk mig brunrandiga ärmar, men då jag inte hade detta tyget hemma fick det bli ett gul- och vitrandigt. Härligt nog var det nästan exakt samma färgställning på den gula färgen i de båda tygerna.

Mönster: Ottobre 2011/??
Tyg: Hej sa Petronella från LiandLo och randigt tyg från JNYDesign

Positivt: Jag älskar detta tyget. När jag såg det på bild var jag inte helt övertygad, men det gjorde sig miljoner gånger bättre i verkligheten. Det skall bli spännande att se hur han blir på sitt dagisfoto min lilla prins.

10 kommentarer:

 1. Superfin!! Måste nog sy något i tyget snart. Härligt kombination du fick till :)

  SvaraRadera
 2. Helt underbar och tycker det gula blev superfint till! Nu hoppas vi på nya verktyg i lådan på måndag;) trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Helt underbar tröja, kanske skulle beställa några meter av det tyget ändå!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 4. Helt underbar kombo som man blir så glad av!!!

  SvaraRadera
 5. Så fin tröja i fina tyg kombinationer! Har inte fastnat för det tyget men kanske jag måste köpa en bit iallafall:)) Här gör det ju inget annat än regnar så det känns som om vi bor i Plaskeby...Tänkte också att sonen skulle ha en fin hemsydd tröja på dagisfotot men han skulle bestämt ha skjorta:)

  SvaraRadera
 6. Underbar, längtar efter att se tyget på riktigt. Men det är nog snyggast här på bloggen i fin kombo och snyggt plagg. Kul att se ditt snygga plagg:)

  SvaraRadera
 7. Har inte köpt nåt av sång/ramstygerna. Men snart slår jag till! Den här vara verkligen en glad regntröja :)

  SvaraRadera
 8. kul kombination, blev riktigt bra med de gula ärmarna.

  SvaraRadera
 9. Finfin! Blir säkert bra på dagisfotona!

  SvaraRadera