Sidor

fredag, juli 15, 2011

Kompis från förr.....


Mmmmmmm, lugnet har äntligen lagt sig över min lilla stuga. Ella håller på att lära sig att somna själv och idag var det riktigt svårt. Nu har hon somnat och ligger som en kåldolm helt inlindad i täcket :D. Själv slappar jag med ett glas i uterummet och riktigt njuter av tystnaden. Ett lätt regn har precis börjat smattra mot taket och jag inser att jag måste ta in marsvinen.....återkommer strax.

Så nu var jag tillbaka....jag och de kurrande vännerna :D. Marsvinen är inte våra utan vi agerar "djurvakter" när matte och husse är i Europa. De är riktigt trevliga djur, men efter två veckor är jag ganska nöjd och jag tror marsvinen är det också. Sigge är inte alltid snäll mot dem :/.

Idag tänkte jag blogga om en bodysuite som jag sytt åt en "kompis från förr". Jag och Anna var riktiga partypinglor under våran studenttid och hade jättekul tillsammans. Dessvärre flyttade hon från stan och vi tappade kontakten. Nu har vi återigen fått kontakt via Facebook (som jag egentligen inte är så engagerad i) och hon har fått en liten Kalle. Denna suiten är därför till honom och jag vet att iallfall mamma blev nöjd.

Sömnaden är det egenligen inte så mycket att orda om. Mönstret kommer jag inte ihåg vart det kommer ifrån, men jag misstänker att det är som vanligt. Jag utgår ifrån ett och ändrar lite här och lite där och helt plötligt är det ett "nytt" mönster. Baksidan på suiten har lejonen bakifrån vilket gör detta tyget extra skoj.

Mönster: Storlek 80 från ?????
Tyg: Lejon med brun bakgrund i jersey från Mjuka tyger och gul intelock från JNyDesign.

Positiv: Att jag hittat Anna igen och livet som ledig är underbart.

6 kommentarer:

 1. Supersöt!!! Lejontyget är verkligen helt underbart!!!

  SvaraRadera
 2. Så fint med gult till!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 3. Superläcker suit :) Snyggt med gult till.

  SvaraRadera
 4. Håller med övriga, det blev jättesnyggt med den gula. Gör det både somrigt och ger en lugn tuch liksom. Sitter ute uterummet och läser bloggar. Härligt att få vara ute i stugan och ta vara på sommartiden.
  Absolut att jag vill träffa dig. Vi får som du säger höras per sms.
  Ha en skön lördagskväll !

  SvaraRadera
 5. Å vad söt den var denna! Och hoppas att du hittade några fynd på loppiset!!!

  SvaraRadera
 6. Så söt!!! Och kul att hitta igen gamla vänner...

  SvaraRadera