Sidor

fredag, juli 01, 2011

Återförening......Nu är jag och datorn återförenade och jag kan äntligen få till några inlägg :D. Idag är första dagen på min 6 veckor långa semester och det är så himla skönt. För att citera Dogge (i Latin Kings)
-" Det var lov det var semester, inga prov och inga tester".
Tycker det passar bra när man jobbar på ett laboratorie :D. Igår tog jag tåget ner till Halmstad och resten av familjen. Under veckan som gått har jag passat på och fylla på barnens sommargarderober. Eftersom jag fått hem nya tyger från både LiandLo och JNyDesign så var det extra inspireranda.

Först ut blir ett set med tyg från JNyDesign. Detta tyget hade jag inte haft hemma tidigare och det blev en mycket glad överraskning. Färgen är helt underbar! Eftersom jag inte hade så jättemycket tyg över, då jag hade beställt det för en kunds räkning, så räckte det bara till ett linne och en detalj. Linnet är sytt efter gratismönstret i Ottobre och kjolen är sydd efter ett mönster som jag fått av JuMel. Jag tror att jag fick detta mönster skickat till mig redan förra året, men helt enkelt inte fått tummen ur förrän nu. Jag tycker att mönstret är jättebra och är jättetacksam för det. Tack snälla JuMel!

Eftersom jag är lite svag för detaljer, bestämde jag mig för att lägga "dekorsömmar" på kjolen. Detta hade jag sett hos Gekko och jag tycker att det höjer plagget ytterligare ett snäpp. Vad tycker ni?

Mönster: Linne i storlek 116 från Ottobre (dock med modifiering i längd och bredd) samt kjol i stl 116 från JuMel.
Tyg: Cerise interlock samt cerisa stjärnor i jersey från JNyDesign.

Positivt: Ja, när man äntligen fått semester så är det absolut det som står högst upp. Att denna sedan skall spenderas nära havet med salta bad och förhoppningsvis sol, gör ju inte det hela sämre. Eftersom jag inte hade någon kamera hemma och inget strykjärn i stuga fick det bli en live-bild. Hoppas att de gör kläderna rättvisa :D.

10 kommentarer:

 1. Åh, vad fint!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 2. Vilkan snyggingar i fina kläder! Så kul att mitt kjolmönster kommit till användning:) Det blev jätte snyggt med två olika tyger på kjolen och dekorsömmarna gillar jag skarpt! Återigen önskar jag att jag hade en CP... Ha en underbar semester! Själv ska jag jobba igen 2 v efter 2 v ledighet men sedan är jag ledig 5 v igen!:))

  SvaraRadera
 3. Å vilka fina kläder!! Å vad skönt med semester! Hoppas att ni får ha det kanon och att det inte regnar för mycket!! :)

  SvaraRadera
 4. Vilket fint set! Även din son är ju jättefin, men det kanske du skriver om senare. Jag kom att tänka på de fina röda frottéschortsen du gjorde förra sommaren när jag ser pojkens schorts. Jag har inte riktigt kunnat glömma dem, så om jag hittar fin röd stretchfrotté så kanske jag blir härmapa.

  SvaraRadera
 5. Shorts menar jag såklart...tillfällig dyslexi eller nåt... :)

  SvaraRadera
 6. Åå så snyggt allting är! Jag kör också dekorsömmar på mina Gekkokjolar. Blir fint!

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Dekorsömmar är så snyggt!
  Hoppas att ni får en härlig semester!

  SvaraRadera
 8. Tack för din kommentar på bloggen och lycka till i tävlandet!! Jo tack jag och magen mår bra!! Hoppas att du har en kanon semester!!! Kram

  SvaraRadera
 9. Helt underbara, både knoddarna och dina fina kläder :o)

  SvaraRadera
 10. Härligt att ni har kommit till stugan. Det är en mysig tid när man får vistas i stugan. Jag njuter i alla fall i fulla drag. Var ju lite tråkigt med branden häromdagen, luktade det hemskt ?
  Hoppas att vi får träffas någon dag nu när du är här nere ...
  Så stora barnen har blivit och så fina kläder de har på sig ( men jag är inte förvånad med tanke på att det du som har gjort dem )
  Ha det så gott / Kramar Mari

  SvaraRadera