Sidor

söndag, juni 12, 2011

Sytt i nytt :D

Idag har solen letat sig fram även till Småland. Gick hela dagen igår och längtade då jag hela tiden fick uppdateringar på FB över hur fint och varmt det var på andra platser runt om i Sverige.

Som ni säkert redan sett så har det kommit hem en hel del nya tyger och förhoppningsvis kommer det ännu mer fint från Jenny på Liandlo inom en vecka eller två. Först ut av den nya tygerna är en tunika i rosa pandor. Redan när jag såg tyget för första gången var jag övertygad om att det skulle vara SÅ fint och lite mindre barnsligt med svarta kanter till. Och när jag sedan fick fria händer så var det ingen tvekan :D.
Tunikan är sydd efter mitt vanliga mönster i storlek 98, så jag tänker inte orda så mycket mer om det.


Mönster: Eget i storlek 98.
Tyg: Rosa pandor i jersey från LiandLo

Positivt: Det är så himla roligt att det kommer så många fina tyger hela tiden. Som tur är har det börjat sina lite på tyghyllorna, vilket absolut berättigar nya investeringar :D. Dock hade jag nog inte kunnat hålla mig ifrån att köpa mer även om jag varit tvungen att bända in dem med kofot för att de skulle få plats :D.

3 kommentarer:

  1. supersöt! hon gör oss fattiga Jenny;)... kan säga att här bends det in tyger just nu;) måste helt enkelt köpa en tyghylla till;) hoppas ni hade det lika gott som vi i Halmstad! Vor mysigt å ses å ta en fika nån gång där nere! Kram

    SvaraRadera
  2. Åå vilken söt!!! Jag gillade inte alls det trycket först, men ibland behöver man se det som ett plagg! Och jag måste säga att det vart super fint!!!

    SvaraRadera
  3. Supersöt klänning i ett fantastiskt tyg! Ska genast gå in på LiandLo och spana in det!

    SvaraRadera