Sidor

måndag, april 11, 2011

Nytt i hyllorna


I helgen var det dags för syfestivalen i Jönköping och självklart var jag på plats. Jag och ett par arbetskompisar strosade runt och förkovrade oss i tyger och garner. Inköpen bestod till stor del av tyger, men ett och annat mönster på amigurimi blev det också. Tanken är att jag skall ha det som tidsfördriv under sommarsemestern då jag inte har möjlighet att ta med mig mina maskiner. Här kommer lite bilder över helgens inköp:
Jag älskar när jag har en bild av en människa och den bilden sedan stämmer överens med verkligheten. För Jenny på Znok var det verkligen så.

7 kommentarer:

 1. Åh så trevligt med syfestival:) Jag hade helt fel bild av Znok Jenny när jag träffade henne, men är nog lite glad att hon är lika eller kanske t o m kortare än jag:) Hade väntat mig en lång tjej. Men personlighetsmässigt är hon lika trevlig via mail som live.

  SvaraRadera
 2. jag var också på syfestivalen i går, pratade med übertrevliga jenny påznok som sa att du varit där med =)
  synd att vi inte var där samtidigt!

  SvaraRadera
 3. Gud vad ni är söta. Tack. Det var jettekul att träffa alla. Om man går omkring och är sur så mår man ju bara dåligt själv.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. många nya fina tyger!! Vart ju ingen symässa för mig men desto mer måste jag väl få beställa? ;)

  SvaraRadera
 5. Vilka skatter du har hittat! :)

  SvaraRadera
 6. Hej det va en mamma som kom in med sin dotter på jobbet här om dagen då kunde ja bara inte låta bli o fråga vart mössan va ifrån:) Så fick ja tips om din fina sidan! Kan man beställa av dej? mvh jenny

  SvaraRadera
 7. Vilka fina tyger du köpte, jag var själv på syfestivalen och det bruna med hjärtan är ju så fint :)

  SvaraRadera