Sidor

tisdag, februari 08, 2011

Trevligt återseende......

När detta tyget kom sydde jag otroligt många plagg i det och fick beställa om från JNyDesign flera gånger. Därefter blev det lite lugnare runt tyget och det var därför jättekul att återigen plocka fram det. Dessvärre insåg jag att det inte fanns så mycket kvar, men som tur är har ju Jenny tagit hem mer :D.

Önskemålet var en bodyi djungeltyg med muddbyxa i velour. Eftersom könet på den blivande bebisen var okänt vid den tiden som detta setet syddes, skulle setet vara passande till pojk som flicka. Då jag personligen älskar rött till just djungeltyget förslog jag självklart det. Beställaren köpte förslaget och det är jag jätteglad över.

Tyg: Djungeljersey från JNyDesign samt röd velour och mudd från Hem och Hobby.
Mönster: Båda i storlek 62 enligt egna mönster.

Positivt: Mest glad är jag över att mina barn äntligen är friska. Här har vi som många andra haft besök av vinterkräksjukan. Åh, vad jag längtar till våren och sommaren så detta onödiga virus inte är lika alert :D.

Jag vill även passa på att tacka för alla snälla och sporrande kommentarer. De är så otroligt inspirerande och värmer riktigt långt in. Tusen tack!

9 kommentarer:

 1. Gulligt set, rött är verkligen ursnyggt till djungeltyget! Tänk att man kan bli så förtjust i vissa tyger :)
  Och snygg matchning med den röda bilen ;)
  Hoppas ni får vara friska nu, magsjuka är verkligen inte roligt :(

  SvaraRadera
 2. jättemysigt set! Rött är verkligen fint på både tjejer å killar!!! Har massa rött till min killar!! Skönt att ni är på bättringsväg, hoppas ni slipper fler besök av trevliga baciller nu!

  SvaraRadera
 3. Har inte själv sytt någonting i detta tyget, men det är ju jättefint.
  Snyggt set!/Åsa

  SvaraRadera
 4. Detta är min klara favorit bland alla tyger! Tröttnar aldrig på det och det röda till är den bästa kombinationen!! Jättefint set! Jag får nog spara en bit av mitt djungeltyg ifall att det skulle bli en bebis i min nära omgivning :)

  SvaraRadera
 5. Ja djungeltyget är så fint, förstår inte att jag inte hittills har beställt det, men det är tur att det fortfarande finns, det kanske kommer hem till mig också...=)
  Superfint set!

  SvaraRadera
 6. Ja det är ju så fint det där djungeltyget! Jättefint set!

  SvaraRadera
 7. Djungeltyget är verkligen jättefint, har själv det hemma för första ggn nu!
  superfint med rött till =)

  SvaraRadera
 8. Jag gillar djungeltyget på bild, men är inte lika impad irl.. Dock är det helt underbart med rött till!! SÅ himla fint du har sytt!! =o)

  SvaraRadera
 9. Helt underbart set! Passar perfekt till både kille och tjej!

  SvaraRadera