Sidor

söndag, november 22, 2009

1-årspresent till Emil!


Igår var vi på 1-årskalas hos min systers lilla Emil. Självklart hade monster med sig ett mjukt paket. Troligtvis är Emil mer intresserad av pappret och snöret, men jag vet att hans mamma kommer att älska detta. Hur kan jag veta det......

Jo, samma dag som jag lade ut min första djungeltröja fick jag ett samtal från syrran där hon ville beställa en sådan. Eftersom jag redan sytt båda tröjan och byxorna fick jag dra en vals om att jag kanske inte hade så mycket tyg kvar, men att jag skulle kolla :).
Det är ganska komiskt att det var just det tyget som hon ville ha mest som jag valt :).
Jag hoppas att lilla Emil haft en bra födelserdag samt att kläderna passar. Förhoppningsvis kommer det nog en bild som jag kan lägga upp här.

Mönster: Både är egna i storlek 80.
Tyg: Djungeltyg och turkos velour från JNyDesign samt mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Jag måste ge ett stort plus för velouren. Den har underbar kvalité och är bra att sy i. Tilläggas kan även att färgen är "skit"-snygg (riktigt mörkturkos). Jag kommer garanterat att köpa mer av Jennys velourer framöver.

Negativt: Oj, vad trist att behöva lägga in denna rubriken igen. Dessvärre upptäckte jag att jag inte har ett giltigt pass och att jag skall till Belgien på kurs på söndag. Ahhhhh, panik!! Enligt polisens hemsida ska det ta upp till fem arbetsdagar, så gissa vem som kommer att hänga på låset på måndag :). Jag är redan ganska nervös inför denna resan (har inte rest utomlands själv innan) och detta gör mig ju inte lugnare. Nu är det bara att hålla tummarna för att passet hinner bli färdigt.

8 kommentarer:

 1. jättefin tröja och härliga byxor! Emil kommer bli mycket nöjd tror jag :D
  Vad jobbigt med passet men skönt att du kom på det i tid...när jag skulle till london i somras insåg jag 5h innan planet gick att jga inte bytt pass efter att jag gifte mig...så där kul liksom.
  Hoppas resan går jättebra!

  SvaraRadera
 2. Superfint set, förstår att Emils mamma säkert är jätte nöjd och så klart Emil med:) Hoppas att det löser sig med passet! Vet inte hur det är med de nya passen men förr kunde man ju iaf få ett tillfälligt pass direkt...

  SvaraRadera
 3. Jättefint!
  Jo men ett tillfälligt pass kan man ju få på direkten! (såg att en fick det i stockholm-arlanda)
  lycka till!

  SvaraRadera
 4. Jättefint set!

  Lycka till med passet, tror nog inte det ska vara något problem!

  SvaraRadera
 5. Superfint set, och bra att det blev så klockrent i din systers smak!! =)
  Ang. pass så borde de fortfarande ha kvar att man kan få tillfälligt pass utfärdat på Arlanda, det har jag fått göra en gång. Klart på 1 timme ungefär!! Bara se till att ha med ett foto dit, så går det enklare.
  Lycka till i Belgien!

  SvaraRadera
 6. Tur för Emil som fyller år och får så fina kläder...
  Vad gäller passet så brukar det faktiskt funka, vi har varit ute i sista stund ett antal gånger och passen har alltid kommit i förväg. Tillfälliga pass är vidrigt dyra.

  Hoppas du ska på en riktig nöjestripp.

  SvaraRadera
 7. Emil och hans mamma är såååå nöjda med det fina settet!! Tack söta, söta syster =) puss

  SvaraRadera
 8. Oj blev visst fel.. Malin, du var visst inloggad på min dator =/ Malin har med andra ord inte skrivit kommentar till sig själv utan det är jag, Hanna, lillasyter som tackar och bugar ; )

  SvaraRadera